Despre noi

SmartFeed reinventeaza furnizarea de product feeduri catre cele mai importante shoppping enginuri (motoare de cumparare-comparare) prin oferirea unei solutii eficiente care automatizeaza, optimizeaza si analizeaza procesul de management al data feedurilor. SmartFeed sprijina retailerii online si pe cei care utilizeaza marketingul prin canalele de shopping engine oferindu-le o solutie accesibila, salvatoare de timp pentru cresterea traficului si vizibilitatii in cele mai importante shopping enginuri si retele de afiliere.

Servind retailerii online si marketingul prin canulul motoarelor de cumparare-comparare, SmartFeed depune eforturi in satisfacerea nevoilor fiecarui retailer si in depasirea asteptarilor clientilor. Echipa SmartFeed asigura un serviciu orientat catre client in incercarea de a indeplini cerintele unice ale fiecaruia - de la configurarea feedurilor customizate la instalarea scripturilor de tracking - pentru ca feedurile sa fie generate si publicate cu acuratete iar cumparatorii interesati sa fie directionati catre siteul clientului. SmartFeed vine deasemenea in intampinarea companiilor care doresc sa externalizeze intregul proces al publicarii product feedurilor propunandu-le un abonament prin care preia intreaga responsabilitate a procesului.

Inginerii sfotware si specialistii de marketing ai SmartFeed au dezvoltat solutii ecommerce pentru online inca din 2002. Raspunzand popularitatii canalelor de comparare-cautare echipa SmartFeed a combinat cunostintele colective de ecommerce cu practicele de marketing prin canalele de shopping pentru a crea o aplicatie unica, user-friendly de management a product feedurilor.