FAQ

SmartFeed - cele mai frecvente intrebari:


Ce sunt data feedurile (product feedurile)?

Un product feed/data feed este definit simplu printr-un set de informatii detaliate despre produsele pe care le gestioneaza magazinul dvs., incluzand numele produselor, pretul, coduri UPC, etc..., stocate intr-un fisier electronic (excel, tab, csv or xml) si care este sursa din care shopping enginurile isi ectrag informatiile descriptive despre produsele dvs.
Sus

De ce sa-ti listezi produsele in comparatoare de preturi/shoping enginuri?
 • Trimitand direct la fiecare shopping engine, difersificati canalele de expunere a magazinului dvs. tintind clientii care sunt in cautarea produselor dvs. in comparatoarele de preturi/shopping enginuri
 • Targetati viitori clienti, interesati, pentru ca sunt clienti activi, cautand produse si gata sa faca achizitii/cumparaturi
 • Comparatoarele de preturi/shopping enginurile, in mod nomral, ofera o rata de conversie mult superioara Search enginurilor standard
 • Puteti controla campaniile de marketing pe shopping enginuri "optimizandu-va" product feedurile

Sus

Ce ofera SmartFeed?

SmartFeed este o solutie web-based care in mod eficient consolideaza si optimizeaza eforturile dvs. in marketingul prin canalul shopping enginurilor. Aplicatia web-based a SmartFeed automatizeaza generarea si publicarea product feedurilor, optimizeaza feedurile pentru fiecare shopping engine - conform cu caracteristicele fiecaruia si analizeaza rezultatele vanzarilor de produse in fiecare engine in real time.
Pe scurt:
Va scapa de grija generarii feedurilor si a publicarii acestora in shopping enginurile in care doriti sa fiti prezenti, optimizandu-le si oferindu-va, in acelasi timp, masura performantelor acestor prezente.
Sus

De ce sa-ti publici feedurile prin SmartFeed?

Gestionarea product feedurilor pentru mai multe shopping enginuri poate fi un proces complex - necesitand cunostinte aprofundate, laborios si consumator de timp. Fiecare shopping engine are diferite cerinte la nivel de format de feed, structura de campuri si nomeclator de categorii iar pregatirea manuala si publicarea product feedurilor la diferitele shopping enginuri poate fi prohibitiva ca timp si cost. SmartFeed sprijina eforturile dvs. de publicare a product feedurilor pe mai multe shopping enginuri asigurandu-va o interfata prietenoasa care:

 • Simplifica si automatizeaza prepararea si publicarea/trimiterea product feedurilor
 • Optimizeaza listarea produselor cu unelete intuitive de mappare si categorisire
 • Urmareste vanzarile de produse, cost-per-click-ul, costurile de conversie, veniturile si ROI
 • Analizeaza rezultatele pentru a concentra vanzarile pe cele mai profitabile produse si ale exclude pe cele cu profituri reziduale

SmartFeed permite magazinelor mapparea propriei taxonomii de categorii cu a diferitelor shopping enginuri printr-un proces intuitiv si simplu care optimizeaza relevanta produsleor pentru respectivele shopping enginuri.
Sus

Cat costa sa subscrii la serviciile SmartFeed?

Abonamentul Start - 100 Euro pe luna include:
 • Pana la 3 product feeduri
 • Pana la 1.000 de produse in product feed
 • Preluarea si generarea automata a product feedurilor

Abonamentul Smart - 150 Euro pe luna include:
 • Pana la 5 product feeduri
 • Pana la 5.000 de produse in product feed
 • Preluarea si generarea automata a product feedurilor

Abonamentul Premium - 250 Euro pe luna include:
 • Optimizare product feeduri si incadrare in categoriile shopping enginurilor tinta
 • Numar nelimitat de feeduri
 • Numar nelimitat de produse in product feed
 • Preluarea si generarea automata a product feedurilor
 • Verificare lunara a prezentei in toate shopping enginurile selectate

Ofertele de abonamente
Sus

Care este costul suportului tehnic pe SmartFeed?

Nu exista nici un cost suplimentar pentru suportul tehnic pe SamrtFeed. Daca aveti nevoie de asistenta la inregistrare, pregatirea sau publicarea product feedurilor va asiguram asistenta la configurarea fiecarui feed, shopping engine asa incat sa fiti siguri ca publicarea product feedurilor dvs se produce cu acuratete.
Sus

Unde pot gasi mai multe informatii shopping enginuri si SmartFeed?

Informatii despre product feeduri, shopping enginuri, optimizari si SmartFeed puteti gasi pe blogul conex siteului nostru Blog.SmartFeed.ro
Sus

Cum pot lista produsele pe un shopping engine care nu e in lista SmartFeed?

Daca doriti sa va publicati product feedul pe un Shopping Engine care nu este in lista noastra puteti cere adaugarea lui in lista fara vreun cost aditional. Contactati-ne mentionand numele motorului de cumparaturi pe care doriti listarea produselor si-l vom adauga cu promptitudine.
Sus

Exista o limita a numarului shopping enginurilor la care sa-mi listez produsele?

Nu exista nicio limita a numarului shopping enginurilor catre care furnizati product feeduri prin SmartFeed.
Sus

La care dintre siteurile de comparare de preturi/shopping enginuri ar trebui sa-mi listez produsele?

Criteriile pe care ar trebui sa le luati in calcul atunci cand selectati un Shopping Engine sunt:

 • Categorizarea - Asigura respectivul motor de cumparaturi categoriile potrivite pentru produsele dvs. asa incat acestea sa aibe o expunere maxima catre cumparatorii avizati?
 • Buget - Care este CPC-ul (Cost-Per-Click) sau care este costul abonamentului pentru categoriile in care intentionati sa plasati produse? Au taxe de configurare initiala a feedului?

Sus